Final de stagiune la Filarmonica

Hila Ovidiu

Miercurea si joia viitoare vor avea loc ultimele doua spectacole ale acestei stagiuni. Primul dintre ele se va tine intr-un spatiu neconventional iar cel de-al doilea pe scena Filamrmonicii de Stat Sibiu. Organizatorii spun ca sunt reprezentatii de exceptie ce nu trebuie ratate!

Pentru miercuri seara, cu incepere de la ora 20.00 este programat un recital de orga sustinut la Biserica Evanghelica din Piata Huet. Amfitrion va fi Nicolae Moldoveanu care va prezenta publicului doua creatii ce apartin lui Max Reger.

Joi publicului meloman i-a fost data intalnire in sala de spectacole a Filarmonicii Sibiu pentru un concert simfonic extraordinar. La pupitrul dirijoral va sta un german iar solist va fi Stefan Tarara. Vor fi interpretate piese semnate de Mozart, Korngold si Reger. Acestea sunt ultimele doua spectacole din stagiunea actuala. O noua stagiune va incepe in toamna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beneficiile consumului de rosii

Odata cu caldura au inceput sa apara si rosiile romanesti in pietele sibiene. Coapte inca la solar, e drept, acestea sunt totusi gustoase si pline de vitamine. Rosiile sunt un aliat de nadejde in  prevenirea diferitelor forme de cancer. Rosiile produse in tara noastra au inceput deja sa apara in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro