Final de Baroc Update

Hila Ovidiu

Sambata s-a incheiat oficial anul baroc. Proiectul Sibiu Baroc Update s-a derulat pe o perioada de 18 luni si a fost finantat din fonduri structurale. La anul, Sibiul va fi “SMART”.

Sibiu Baroc Update ajunge la final dupa 18 luni de implementare cu succes. Acesta a fost incheiat oficial sambata. Proiectul a fost finantat cu bani europeni. Vorbim despre mai bine de 770 de mii de lei, dintre care peste 417 mii sunt fonduri nerambursabile. Contributia Sibiului a fost de aproape 10 mii de lei reprezentand cheltuieli eligibile si 130 de mii de lei cheltuieli neeligibile. Proiectul a avut ca scop promovarea produselor turistice ale orasului. Cu acesti bani au fost produse 7 brosuri turistice aferente celor 7 trasee de promovare a orasului si o brosura de promovare a evenimentelor culturale ce s-au desfasurat pe parcursul anului. Materialele de promovare a traseelor turistice au fost tiparite in 21980 de exemplare, iar numarul calendarelor culturale lunare a fost de 14 mii. De asemenea au fost produse si 3 mii de dvd uri multimedia. Tot in scopul promovarii orasului s-a participat la mai toate targurile de turism din tara si strainatate. Rezultatul proiectului este unul cat se poate de bun. Dovada sta cresterea incasarilor din taxa hoteliera ceea ce evidentiaza faptul ca in Sibiu s-au cazat mai multi turisti decat in urma cu un an.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pista refacuta pe banii constructorului

Reparatiile la pista Aeroportului Sibiu vor fi realizate pe banii firmelor care au lucrat anterior. Presedintele Consiliului Judetean Ioan Cindrea spune ca cel tarziu in toamna anului viitor lucrarile vor fi gata. Ultimele negocieri au dus la rezolvarea conflictului pe cale amiabila nemaifiind necesare procese in instanta. Scandalul pistei daramate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro