Filme de goraza, ateliere de creatie si multe alte provocari la Biertan

Hila Ovidiu

Bieranul se transforma zilele acestea in capitala filmului horror. Festivalul „Luna Plina” se va deschide oficial joi cu filmul „Mi Gran Noche” semnat de renumitul regizor spaniol Alex de la Iglesia.
Festivalul de Film Horror & Fantastic „Luna Plina” incepe joi la Biertan. Devenit deja o traditie pentru judetul nostru evenimentul asteapta cinefilii la un program de filme horror, ateliere fantastice si targuri de produse traditionale si hand-made. Prima proiectie va avea loc joi cu incepere de la ora 21.00 cand va rula pelicula „Mi Gran Noche” semnata de Alex de la Iglesia. Lungmetrajul este unul dintre cele 6 care concureaza in acest an pentru trofeul „Luna Plina”. De la ora 23 iubitorii acestui gen de film isi vor putea testa rezistenta in fata povestii unui apartament bantuit, cu ocazia proiectiei mult-premiatului film Sensoria. Bineri de la ora 21.00 participantii se vor putea bucura de cine-concertul „Povestea unui vampir”.
Atelierele fantastice incep de vineri de la ora 12.00. Participantii sunt invitati sa confectioneze pandantive de groaza, masti, borcane-mumie, fantome si monstri din PET-uri. Iubitorii de senzatii tari sunt provocati si la un concurs de cautare. Pentru cel de-al treilea an consecutiv la Biertan va avea loc un ghost-hunt. Participantii vor avea ocazia de a cunoaste povestea „Proiectionistului posedat” un personaj care a devenit deja legenda locala. Nu vor lipsi nici „escape room-urile”, o adevarata provocare pentru curajosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putini sibieni intepati de capuse

Vremea rea a avut si parti bune. A dus la scaderea numarului victimelor capuselor. Aceste insecte nu sunt iubitoare de racoare si vreme ploioasa. Vremea rea din ultimele zile le-a venit de hac capuselor si le-a fortat sa se retraga in pamant. Rezultatul? Mai putini sibieni intepati de aceste temute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro