Fetita in varsta de 3 ani, diagnosticata cu gripa

Hila Ovidiu

Un nou caz de gripa la Sibiu! victima este o fetita in varsta de doar 3 ani. La nivel national in ultimele 24 de ore numarul deceselor survenite pe fondul gripei a ajuns la 29.

A fost confirmat cel de-al doilea caz de gripa din judetul nostru. Victima este o fetita din Cisnadie. Medicii au decis internarea micutei pentru a se asigura ca tratamentul va fi administrat corect iar copila va fi tot timpul sub supraveghere de specialitate. Din fericire acum micuta este in afara oricarui pericol. Sezonul gripal pare insa departe de a se incheia. In ultimele zile in tot judetul au fost raportate peste 30 de suspiciuni de gripa. La nivel national insa gripa face ravagii. Numai in ultimele 24 de ore alte 3 persoane si-au pierdut viata din cauza complicatiilor suferite pe fondul gripei. Numarul total al deceselor inregistrate in acest sezon gripal a ajuns la 29. Din fericire pana la momentul de fata in Sibiu nu s-a inregistrat niciun deces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Buget pe minus pentru Consiliul Judetean

Bugetul Consiliului Judetean ciuntit de la Bucuresti cu peste 70 de milioane de lei. Daniela Campean spune ca pentru anumite servicii nu vor fi bani suficienti pentru plata angajatilor si ca s-au taiat sumele destinate achizitiilor. In privinta banilor cea mai grea situatie este la DGASPC. Din lipsa banilor la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro