Fetita accidentata

Hila Ovidiu

Atentie parinti!!! Nu va lasati copiii nesupravegheati pe strada. O fetita de 7 ani a ajuns sub rotile masinii dupa ce a incercat sa traverseze neregulamentar. Copila a ajuns la spital.

indexUn moment de neatentie din partea parintilor poate duce oricand la o nenorocire. Dovada sta chiar accidentul produs dupa amiaza cand o fetita din Daia a incercat sa traverseze strada prin fata unui autobuz oprit in statie si a fost actosata de o utilitara care circula regulamentar. Copila a fost grav ranita. Politistii incearca acum sa stabileasca cu exactitate care au fost cauzele de producere a evenimentului rutier. Un singur lucru este insa cert: parintii ar fi trebuit sa dea dovada de mai multa prudenta si sa nu isi lase copilul singur pe strada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

strada Dumitru Bagdasar a fost redata traficului

Veste buna pentru soferi. S-a redeschis traficul pe strada Bagdasar. In zona au fost efectuate lucrari de modernizare a strazii. Acestea au durat aproximativ 6 luni. Lucrarile incepusera la sfarsitul primaverii si au durat pana saptamana trecuta. Modernizarea strazii a inceput cu interventii la retelele de apa si canalizare iar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro