Festivalului de Jazz cel mai longeviv din tara

Hila Ovidiu

Festivalul de Jazz are zeci de ani de existenta. Pe vremuri oameni din toate colturile tarii veneau cu trenul la Sibiu pentru a lua parte la manifestatiile culturale. Unul dintre cei mai mari sustinatori ai festivalului era chiar Nicu Ceausescu.

jazzSibbiu Jazz Festival este una dintre manifestarile culturale care au reusit sa dainuiasca de-a lungul timpului. Este unic in Romania pentru Longevitate si consecventa. A iesit de-a lungul timpului in evidenta si pentru numarul impresionant de celebritati ale genului care l-au onorat cu prezenta. Ba mai mult, este chiar unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume. Poate ca festivalul nu ar fi rezistat totusi atat daca printre sustinatorii acestuia nu s-ar fi numarat si fiul lui Nicolae Ceausescu. Anul acesta Sibiu Jazz Festival incepe in 23 octombrie si dureaza pana duminica 26 octombrie. Cele mai multe dintre spectacole vor avea loc la Sala Thalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Impartasiti copiii!

Preotii indeamna la impartasanie. Mai ales cand vine vorba de copii. pentru adulti se apropie postul Craciunului. Preotii indeamna la impartasanie. Acestia spun ca este una dintre tainele care ii aporpie pe oameni de biserica si ii trtansforma pe cei mici in viitori buni crestini. Crestinii incep deja sa se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro