Festivalul Tanar de la Sibiu revine la Teatrul Gong

Hila Ovidiu

Cea de-a patra editie a “Festivalului Tanar de la Sibiu” are loc la Teatrul Gong in perioada 2-11 noiembrie. Evenimentul aduce in fata publicului sibian peste 40 de spectacole din 10 tari.

Ajuns la editia cu numarul 4 festialul se desfasoara in acest an din 2 si pana in 11 noiembrie si aduce la Sibiu, mai bine de 40 de spectacole semnate de cele mai importante trupe din Marea Britanie, Polonia, Italia, Germania, Franta, Bolivia, Suedia, Japonia, Canada si, bineinteles, Romania.

Festivalul se doreste a fi o cronica asupra lumii inconjuratoare si are menirea de a reuni intreaga familie pentru ca programele sunt destinate fiecarei grupe de varsta de la cei mici , adolescenti si pana la parinti si bunici.

Editia din acest an debuteza cu spectacolul intitulat „Gradina desfatarilor umane”, un performance semnat de o trupa canadiana. Spectacolul este destinat copiilor cu vartste de peste 5 ani. In aceeasi zi vor fi puse in scena si spectacolele „Visul unei nopti de vara pentru copiii autisti si familiile lor” dar si „Petrecere in ceasul cu cuc”. La primul spectacol vor fi prezenti 15 copilasi cu tulburari din spectrul autist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatorii sibieni informati cu privire la riscul folosirii substantelor chimice

De la inceputul saptamanii si pana la sfarsitul acesteia, in toata Uniunea Europeana are loc “Saptamana eurpeana de Securitate si Sanatate in Munca. Momentul a fost marcat si la Sibiu. La ITM a avut loc o intalnire cu angajatorii in care s-au discutat riscurile folosirii substantelor periculoase la locul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro