Festivalul Sanselor Tale

Hila Ovidiu

“Festivalul Sanselor Tale” pus la cale de catre Scoala Populara de Arte si Meserii Ilie Micu din Sibiu are din acest an o noua sectiune. Este vorba despre Concursul National de Pictura si Grafica. Premierea tinerilor castigatori a avut loc in cursul zilei de joi la Biblioteca Astra. Artistii sibieni si-au adjudecat locul III al podiumului. Concursul s-a desfasurat pe doua sectiuni. Prima dintre ele a fost dedicata picturii iar cea de-a doua graficii. Castigatorii premiului I au plecat acasa cu suma de 800 de lei, cei ai premiului II cu 600 de lei, cei ai premiului III cu 500 de lei iar mentiunile s-au premiat cu suma de 300 de lei.
Avand in vedere ca au fost inscrisi in concurs peste 40 elevi, la sectiunea “junior” s-au acordat si doua premii speciale in valoare de cate 100 de lei fiecare. Lucrarile castigatoare au fost expuse in holul Bibliotecii Astra. Tot acolo a avut loc si festivitatea de premiere. Premiul I la sectiunea de grafica a mers la Targu Mures. Cel de-al doilea la Craiova, iar premiul III a fost adjudecat de catre o eleva de la Scoala din Sibiu. la sectiunea dedicata picturii marele premiu a mers la Cluj Napoca, premiul II la Timisoara iar cel de-al treilea la Galati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concurs national de creatie

Concurs de creatie la Scoala 8. Au fost selectate creatii literare sau artistice din intreaga tara. Au participat cu lucrari aproximativ o mie de elevi si 500 de profesori. Scolari din toata tara au incercat in cadrul unui concurs de creatie sa arate ca ei sunt cei mai buni viitori […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro