Festival dedicat Lucretiei Ciobanu

Hila Ovidiu

Sibiul are un nou festival dedicat iubitorilor de muzica populara. Acesta este dedicat Lucretiei Ciobanu, este organizat de Centrul pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale „Cindrelul-Junii Sibiului” si va avea loc in perioada 6-8 aprilie. Pentru ca sibienii sa aiba insa ce vedea pe scena, tinerii solisti vocali, interpreti de muzica populara, dornici de afirmare trebuie sa se inscrie in noul festival-concurs. Inscrierile se mai pot face pana in 2 martie. Doua zile mai tarziu, in 4 martie, vor avea loc preselectiile la Cercul Militar.
Festivalul –Concurs al Cantecului Popular Romanesc „Lucretia Ciobanu” va avea loc in perioada 6-8 aprilie si este organizat de catre Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale „Cindrelul-Junii Sibiului”. Festivalul este practic o noua forma a deja consacratului festival destinat tinerilor interpreti de muzica populara intitulat „Vara, Vara, Primavara”.
Castigatorii vor pleca acasa cu premii consistente. Trofeul festivalului este premiat cu 2500 de lei, premiul I este de 1500 de lei, cel de-al doilea premiu este de 1200 de lei iar cel care va castiga pozitia 3 in top va pleca acasa cu 1000 de lei. Vor fi si cateva premii speciale in valoare de 600 de lei. Se va mai oferi un premiu de 500 de lei si un altul de 300 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amalgam de produse pe Corso de Sibiu

230 de comercianti si-au depus actele pentru a vinde in acest an produse specifice sarbatorilor de 1 si 8 martie. Insa parca nici martisorul nu mai e ce a fost… Anul acesta vanzatorii ofera de la inimioare din plus pana la diferite obiecte destinate decorului locuintelor. Inca de la primele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro