Feriti-va de intoxicatii cu ciuperci!

Hila Ovidiu

Lunile august si septembrie sunt lunile in care de obicei in paduri apar ciupercile! Atentie insa! Nu toate sunt comestibile! Medicii spun ca nici cele pe care le cunoasteti inca de cand erati copii si mergeati cu bunicii la adunat de ciuperci nu ar trebui consumate pentru ca exista riscul unor intoxicatii cu ciuperci. Cele mai sigure sunt cele pe care le cumparati din magazine.

_6

In padurile judetului au aparut deja ciupercile. Odata cu ele si pofticiosii si-au facut drum pe cararile dintre copaci pentru a le culege. Atentie insa! Ciupercile pot fi otrava pe care o puneti celor dragi pe masa!!!Medicii spun ca singurele ciuperci cu adevarat sigure pe care le putem consuma sunt cele pe care le cumparam din magazine. Acestea provin din crescatorii special amenajate, sunt atent analizate si verificate, deci nu pun in pericol sanatatea consumatorilor.
Intoxicatiile cu ciuperci pot fi de la cele mai simple adica stare de greata si dureri de cap, pana la cazuri grave in care ciupercile otravitoare pot cauza deces.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotii n-au vacanta!!!

Circulati cu mijloacele de transport public? Aveti grija unde va tineti portofelul! Hotii profita de spatiile aglomerate si fac victime zilnic. Cand vine vorba de furturi rapide cei mai multi hoti se indreapta spre piete targuri si…mijloace de transport public. Si asta pentru ca pot profita cu usurinta de naivitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro