Femeie insarcinata, diagnosticata cu gripa

Hila Ovidiu

Inca o victima a cazut prada gripei. Este vorba despre o femeie insarcinata. Femeia a fost diagnosticata cu virus sezonier insa forma de boala nu a fost una severa si nu a necesitat internare.

graviduta

Inca o persoana ingroasa numarul cazurilor de gripa confirmate cu laboratorul la Sibiu. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, insarcinata. Din fericire aceasta a contactat un virus sezonier, a facut o forma usoara de boala si nu a necesitat internare in spital. Primul caz de gripa confirmat in judetul nostru a fost la o femeie de 38 de ani din municipiul Sibiu. Aceasta a fost infectata cu virusul gripal de tip B dar nu a fost internata in spital. De altfel cele mai multe cazuri de gripa au fost confirmate la persoane din municipiul resedinta de judet. Vorbim despre 8 din cele 17 cazuri confirmate in total. Alte cazuri de gripa au mai fost confirmate la persoane din Cristian, Moardas, Ghijasa de Sus, Avrig, Agnita, Mosna, Ravasel si Medias.
10 cazuri au fost confirmate la femei si restul la barbati. Cea maiu tanara victima a gripei din acest sezon are 5 ani iar cea mai in varsta a avut 61. Spunem a avut pentru ca este vorba despre o femeie din Sibiu care a si decedat in urma complicatiilor aparute din cauza gripei. In total in judetul nostru in acest sezon au fost inregistrate 3 cazuri de deces din cauza gripei. Vorbim despre persoane care nu au fost vaccinate antigripal si care mai prezentau si alte afectiuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Delegatie bavareza in vizita la Sibiu

Martie este luna vizitelor de rang inalt la Primaria Sibiu. In cursul zilei de vineri Astrid Fodor a primit o delegatie formata dintr-un grup de parlamentari din Landul Bavaria. Acestia au fost mai mult decat incantati de ceea ce au descoperit in tara noastra si mai cu seama la Sibiu. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro