Fara ulei, faina si zahar

Hila Ovidiu

Centrele de distribuire a alimentelor oferite gratuit de catre Uniunea Europeana au ramas fara orez si faina. In municipiul Sibiu cantitatile livrate in prima transa nu au ajuns decat pentru cei care si-au ridicat produsele in primele saptamani. de vina sunt firmele care au castigat contractele de livrare. Cel mai probabil acestea sunt incapabile sa obtina in termen scurt o asemenea cantitate de marfa.

In judetul Sibiu s-a terminat de ceva vreme cantitatea de faina si alte alimente oferite fratuit de catre uniunea Europeana. termenul de livrare a fost prelungit pana la data de 28 februarie. Asa se face ca desi ar fi trebuit sa beneficieze de intreaga cantitate de produse oamenii sunt nevoiti sa faca mai multe drumuri pentru a le obtine. La ora actuala reprezentantii Consiliului Judetean spun ca mai asteapta mai bine de jumatate din cantitatea totala de alimente. Cel mai probabil firmele care au fost contractate pentru a oferi alimentele nu pot raspunde in timp util unei cereri atat de mari. In municipiul Sibiu faina s-a terminat dupa doar cateva saptamani de la data inceperii distributiei alimentelor. Beneficiarii ar fi trebuit sa plece acasa cu 14 kilograme de faina, 7 kilograme de orez,5 kilograme de malai,  3 kilograme de zahar, un kilogram de fasole boabe, unul de mazare boabe, 5 pachete de biscuiti, 2 pungi de paste fainoase, 2 cutii de rosii in bulion, o cutie de bulion de rosii si 7 litri de ulei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Petarde cofiscate

Cercetat pentru comert ilicit de pirotehnice. Tanarului ajuns pe mana oamenilor legii i-au fost confiscate peste 800 de petarde. Acesta este cel de-al doilea caz de comert la negru cu artificii. Politistii din judet au dat peste inca un comerciant de pirotehnice certat cu legea. Tanarul de 21 de ani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro