Fara permis la volan, a produs un accident rutier

Hila Ovidiu

3 persoane au ajuns la spital di cauza teribilismului unui tanar. Barbatul a urcat la volan desi nu detinea permis, a condus cu viteza si a lovit din plin alta masina. Soferul s-a ales cu dosar penal.

Inconstient, un barbat a urcat la volan desi stia foarte bine ca nu detine permis de conducere. Lipsa experientei la volan dulblata de viteza si un moment de neatentie au dus la producerea unui accident rutier. In urma impactului dintre autoturismul condus de catre persoana fara permis si o alta masina condusa regulamentar au fost ranite 3 persoane. Totul s-a intamplat la iesirea din Sibiu spre Agnita. Politistii le recomanda sibienilor sa nu urce la volan daca nu detin permis de conducere. Aceasta fapta este considerata infractiune, este aducatoare de dosar penal si ii poate trimite pe faptasi la inchisoare. Pasagerilor li se recomanda de asemenea sa refuze sa urce in masina unei persoane despre care stiu ca nu detine permis de conducere iar posesorilor de autoturisme li se recomanda sa nu incredinteze autoturismul catre persoane despre care stiu ca nu au dreptul de a conduce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vin vaccinurile!

Directia de sanatate publica sibiu incepe sa isi refaca stocurile de vaccinuri lipsa. A sosit deja prima transa de hexavalent iar in scurt timp se asteapta doze de vaccin ROR. Mai bine de 6 mii de doze de vaccin hexavalent au ajuns la Sibiu si au fost deja impartite in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro