Fara lasere si lampioane in apropierea Aeroportului

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! Nu utilizati pe timp de noapte lasere si nu lansati lampioane. Distractia dumneavoastra poate conduce la o tragedie aeriana. Reprezentantii Aeroportului International spun ca aceste tipuri de lumina induc in eroare pilotii care trebuie sa ajunga cu avioanele la Sibiu.

Reprezentantii Aeroportului International Sibiu spun ca au constatat faptul ca in ultimele 6 luni de zile a crescut enorm munarul evenimentelor in care au fost folosite lampioane, artificii sau lasere si ca acestea pot duce oricand la o tragedie aeriana. Si asta pentru ca astfel de lumini ii pot induce in eroare pe pilotii de avion. Acestia mai atrag atentia asupra faptului ca pe terenurile de aeronautica civila sau in vecinatatea acestora este interzisa utilizarea dispozitivelor cu fascicul laser, a sistemelor de iluminat mult prea puternice, a firmelor sau reclamelor luminoase pentru a evita riscul de confuzie sau orbire in cazul pilotilor de avion. Interzise sunt si focurile de artificii, baloanele sau lampioanele pe un perimetru de 15 kilometri in zona unui aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primii comercianti de Valentine`s Day si-au ocupat pozitiile pe Balcescu

Pietonala Nicolae Balcescu s-a transformat incepand de joi in iarmaroc. Comerciantii care se ocupa cu vanzarea produselor specifice zilei de Sfantul Valentin si-au ocupat deja pozitiile in centrul orasului. Oferta este compusa in mare parte din bijuterii si jucarii de plus. Zeci de comercianti au luat cu asalt incepand din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro