Fara gripa in scoli

Hila Ovidiu

Scolile din judet au fost dezinfectate pentru a preveni epidemiile de gripa. Anuntul a fost facut de catre Gabriel Budescu, seful DSP Sibiu. Pana la acest moment nu s-a inregistrat niciun caz de gripa in judetul nostru.

indexInvestitiile din ultimul an au facut ca la inceput de an scolar toate unitatile de invatamant din judet sa primeasca autorizatie sanitara. Elevii au acum conditii normale de studiu. Pentru sezonul rece s-au facut si dezinfectii pentru a preveni eventualele cazuri de gripa. La acest moment nu este confirmat in judet niciun caz de gripa. Printre elevi au fost insa cazuri de raceli de sezon. Acestia au fost tratati la medicul de familie iar acolo unde a fost cazul scolarii au ramas acasa pana cand s-au insanatosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare penale pentru soferii certati cu legea

2 accidente rutiereau avut loc in Sibiu. Primul dintre ele s-a produs pe fondul nepastrarii distantei dintre autovehicule, iar cel de-al doilea din cauza nerespectarii semnalelor semaforului. De asemenea, oamenii legii au intocmit si dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier. Primul dintre accidente s-a petrecut in Copsa Mica. Acolo […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro