Fara excese daca vreti sa va protejati sanatatea!

Hila Ovidiu

Sarbatoriti traditional liberele de 1 Mai? Mancati si beti cu moderatie! In caz contrar riscati sa ajungeti pe mana medicilor de la Urgente!

Sibienii sunt sfatuiti sa consume cu moderatie atat gratarele cat si bauturile alcoolice sau carbogazoase. Medicii sunt de parere ca organismul nu este inca refacut complet dupa festinul pascal si o noua exagerare ar putea produce probleme de sanatate. Cele mai afectate organe ar putea fi stomacul, pancreasul si ficatul.

Cei care simt insa ca au probleme de sanatate se pot adresa centrelor de permanenta sau unitatilor de primiri urgente din spitalele sibiene. Toate cele 7 unitati spitalicesti ale judetului vor avea deschise linii de garda. Cei care nu vor sa isi astepte randul la urgente pot opta pentru centrele medicale de permanenta. Cel mai cunoscut din Sibiu este cel de la Cedonia. Sunt si 4 farmacii in oras care vor avea program non-stop. 3 dintre acestea functioneaza in municipiul Sibiu iar cea de-a patra la Medias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie soferi, politistii n-au vacanta!

De vineri si pana marti, cel putin bugetarii si-au pus pofta de munca in cui si sunt cu gandul la mare, la zapada inca ramasa pe crestele montane sau la mititeii care sfaraie pe gratar! Printre cei care nu se bucura de minivacanta sunt insa politistii. Oamenii legii ii sfatuiesc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro