Fara anvelope corespunzatoare in plina iarna!

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! Politistii inca ii mai vaneaza pe cei care nu si-au “incaltat” nici acum masinile cu anvelope de iarna. Cei care sunt prinsi in trafic cu cauciucuri de vara sunt pasibili de amenda.

Chiar daca a fost Craciunul peste 200 de oameni ai legii s-au aflat in cele trei zile de sarbatoare la datorie. O buna parte dintre acestia au fost politisti rutieri care au vegheat la siguranta traficului. Acestia i-au sanctionat pe cei care au urcat beti la volan, au calcat prea tare pedala de acceleratie sau…au uitat sa isi echipeze masina corespunzator de iarna. Iar pentru cei fara anvelope speciale amenzile nu sunt de loc mici. Politistii trag inca un semnal de alarma vis-a-vis de importanta cauciucurilor de iarna. Dincolo de amenzile pe care le dau politistii este bine de stiut faptul ca de multe ori cauciucurile potrivite pot preveni adevarate tragedii. Acestea au o mai buna aderenta la asfalt si impiedica alunecarea chiar si in caz de polei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cercetat pentru furt calificat

Suparat ca nu a fost vizitat de Mos Craciun un sibian a plecat la furat in marile magazine de la iesirea din oras. Spre ghinionul sau insa omul a fost prins de catre paznicii hypermarketului. Acum el este cercetat penal pentru furt calificat. In noul an va trece insa de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro