Familia toboşarului Goodbye to Gravity vrea să îl ducă în Franţa, dar i se spune că nu este asigurat. Starea basistului Alex Pascu s-a înrăutăţit, familia cere sprijin pentru a-l muta în străinătate

Hila Ovidiu

Familia toboşarului trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, vrea să îl transfere în Franţa, însă a fost informată că, la acest moment, nu poate pentru că nu este asigurat şi nu ar beneficia de transport şi tratament în străinătate decontate integral de stat, în baza formularului E112. Starea lui Alexandru Pascu, basistul trupei, s-a înrăutăţit, iar familia sa vrea să îl transfere urgent în străinătate, potrivit unor anunţuri publicate de apropiaţi ai acestuia pe Facebook, în care cer sprijinul oamenilor.

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că familia lui Bogdan Enache a discutat cu reprezentanţii unui spital din Lyon pentru transferarea acestuia de la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, unde este internat din 30 octombrie, în stare critică.

Ulterior, familia lui Bogdan Enache a vorbit la Spitalul de Arşi despre transferul acestuia în străinătate, fiind informată că printre documentele necesare aprobării cererii trebuie să fie şi dovada că este asigurat în sistemul asigurărilor sociale de stat.

Bogdan Enache nu este însă asigurat, astfel că nu poate pleca în străinătate în baza formularului E112, adică nu poate beneficia de decontarea integrală de către stat a transportului şi tratamentului în străinătate, au precizat sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CINCI variante de traseu pentru autostrada Sibiu – Pitești. Votează-l pe cel preferat!

Compania  Naţională  de Autostrăzi şi  Drumuri Naţionale din România prezintă, începând cu acest weekend,  cele cinci variante de traseu pentru autostrada Sibiu – Pitești. Proiectele, patru noi şi o varinată mai veche din studiul de fezabilitate realizat în 2008, vor fi supuse dezbaterii publice până în luna decembrie. “CNADNR  SA  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro