Expozitie la Primaria Sibiu

Hila Ovidiu

Timp de 10 zile sala expo a Primariei Sibiu gazduieste expozitia „Cautarea urmelor culturale – Viena in comparatie cu orase din fosta Monarhie Habsburgica”. Operele expuse reprezinta in fata sibienilor cea mai importanta institutie de arta din Viena.

Pana i data de 30 iunie Centrul de Informare Turistica este gazda expozitiei intitulate “Cautarea urmelor culturale – Viena in comparatie cu orase din fosta Monarhie Habsburgica”. Aceasta este organizata pe meleaguri sibiene de catre Lothar Aemilian Heinzle si Wolfgang Vogg, reprezentantii celei mai mari institutii de formare artistica din domeniul artei din Viena. Exponatele au  teme ce pornesc de la  arhitectura, tipografie stradala, religie, cultura mancarii si a bauturii, zonele de agrement si pana a transport public. Expozitia a fost vernisata joi 21 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jocurile olimpice de vara, la Koko Kindergarden

O gradinita din Sibiu a avut ideea nastrusnica de a organiza Jocurile Olimpice de Vara pentru cei mici. Copiii s-au distrat pe cinste cu tot felul de jocuri antrenante, desfasurate in aer liber, iar educatoarele s-au bucurat ca micutii invata lucruri noi jucandu-se. Si copiii au jocurile lor olimpice. Educatoarele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro