Expozitie de tehnica si armament militar

Hila Ovidiu

Expozitie inedita joi la Sala Transilvania. Cele mai interesante articole de armament si tehnica militara din dotarea armatei romane si celei a Statelor Unite vor fi prezentate publicului. Evenimentul incepe la ora 10.00.

Militarii care participa in aceste zile la exercitiul multinatinal Saber Guardian 2017 vin sa isi prezinte tehnica militara la Sibiu. Expozitia va avea loc joi la Sala Transilvania cu incepere de la ora 10.00.

Exercitiul Saber Guardian s-a organizat pentru prima data acum 4 ani iar pe rand gazda au fost Bulgaria, Ucraina si Romania. Acesta face parte din programul de exercitii menite sa creasca interoperabilitatea la nivel intrunit si multinational cu fortele natiunilot aliate si partenere. In acest an cand tara noastra este gazda sunt programate 18 exercitii la care vor participa 40 de mii de militari din 23 de tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Refugiile impotriva caniculei redeschise in oras

Canicula loveste din nou. Mai multe judete sunt sub cod galben de disconfort termic. In Sibiu au fost reinstituite punctele de protectie impotriva caniculei. Sibienii s-au topit marti la peste 33 de grade iar pe timpul noptii temperaturile vor fi de peste 20 de grade. Meteorologii anunta temperaturi ridicate si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro