Expozitie de reptile exotice la Sibiu

Hila Ovidiu

Expozitia de reptile de la Casa Albastra si-a innoit colectia! Printre vedetele expozitiei se numara si sarpele rosu regal, exemplar similar cu cele folosite in filmul “Avionul cu serpi”. Cei care trec pragul expozitiei pot nu doar sa admire exemplare de reptile exotice ci si sa le cumpere pe unele dintre ele.

Printre cei mai indragiti serpi se numara cel rosu regal sau sarpele cu lant asa cum este cunoscut el in Europa. Serpi din aceasta specie au fost folositi si in celebrul film “Avionul cu serpi”. Proprietarul exemplarelor spune ca acest tip de sarpe este adesea confundat cu un alt exemplar care seamana dar care este insa cu mult mai veninos. Printre vedetele expozitiei se numara un piton birmanez de 42 de kilograme si 12 ani. Acesta a fost adus tocmai din India. Expozitia mai contine un sarpe cu clopotei adus din Nevada, un sarpe alb de Mexic, o anaconda galbena venita tocmai din Brazilia, un cameleon cu coif din Nemen dar si cea mai mica cobra din lume sau o agama cu barba din Tasmania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

15 strazi licitate pentru modernizare

Municipalitatea scoate la licitatie inca 15 strazi. Acestea sunt impartite pe 3 loturi. Lucrarile presupun interventii la retele, iluminat public, telecomunicatii, carosabil si trotuare. Vorbim despre strazi in mare parte de pamant. Cele 15 au fost impartite in 3 loturi. Primul dintre acestea cuprinde modernizarea si reabilitarea strazilor General Balan, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro