Expozitie de icoane

Hila Ovidiu

Expozitie de icoane pe lemn si sticla facuta cadou tuturor sibienilor. Acum in prag de sarbatori artistul Mihai Gagea si-a deschis o expozitie pe strada Cojocarilor. Aceasta este compusa din 40 de lucrari.

Expozitia dedicata tuturor sibienilor care vor sa simta din plin spiritul sarbatorilor se afla intr-un centru aflatpe strada Cojocarilor. Atentie insa. Indragostitii de arta nu pot pleca acasa cu superbele exponate deoarece expozitia este deschisa doar pentru vizitare. Provenind dintr-o familie in care tata la  fost preot, autorul lucrarilor vorbeste cu emotie si o deosebita evlavie despre felul incare a descoperit pictura de icoane dar si despre piesa care are cea mai mare importanta pentru sufletul sau. La momentul la care l-am vizitat noi artistul se afla in plina activitate de creatie. Lucra la…o icoana pe sticla. Mihai Gagea a mai expus in nenumarate randuri atat in tara cat si in strainatate. Pictorul recunoaste ca avut curajul de a picta icoane chiar si in vremea comunismului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biserica Parohiei Turnisor II va fi sfintita duminica

Credinciosii din zona Turnisor isi vor vedea duminica visul impllinit. La aproape 20 de ani de cand a fost pusa piatra de temelie biserica Parohiei Turnisor II va fi sfintita. Ceremonia va fi condusa de catre IPS Laurentiu Streza Mitropolitul Ardealului. Crestinii care locuiesc in zona Turnisor vor avea parte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro