Exercitiu de alarmare in caz de dezastru

Hila Ovidiu

Un nou exercitiu de alarmare publica a avut loc miercuri. Aproximativ 10 alarme din tot judetul nu au functionat. Exercitiul de la mijlocul saptamanii a constat dintr-o alarmare in caz de dezastru.

Un nou exercitiu de alarmare publica a avut loc la nivel national la jumatatea acestei saptamani. Miercuri au sunat intre orele 10.00 si 11.00 aproape toate alarmele din judet. In municipiul Sibiu si in Paltinis toate cele 35 de sirene au fost in perecta stare de functionare. Semnalul de alarma la dezastre a fost compus din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauza de aproximativ 10 secunde intre ele. Acesta nu este insa singurul semnal pe care il poate da o sirena. Mai sunt semnale de alarma sau prealarma aeriana si semnalul de incetare a alarmei. Cel din urma consta dintr-un sunet continuu al alarmei pe o durata de 2 minute. Semnalul de prealarma aeriana este compus din 3 sunete a 32 de secunde fiecare cu 12 secunde de pauza intre ele iar cel de alarma aeriana se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare cu pauze de 4 secunde intre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proprietarii de cladiri istorice care nu si-au reparat fatadele vor plati impozit!!!

Proprietarii de imobile istorice care nu si-au reparat fatadele locuintelor vor plati din 2018 impozit. In aceasata situatie sunt proprietarii a 129 de cladiri. Reprezentantii municipalitatii spun ca taxele si impozitele pentru acest an vor ramane in mare parte la aceeasi valoare ca si cele din 2017. Printre exceptii se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro