EVENIMENT TV

TELEVIZIUNEA EVENIMENT TV este un post tv REGIONAL , acoperind Judetele: Sibiu, Alba, Mures, Cluj, Constanta-Litoral. Cu un program local de 24 ore emisie proprie, Televiziunea Eveniment este „Televiziunea regionala din inima Transilvaniei”.
Programele noastre cuprind emisiuni sociale, politice, culturale, de divertisment, dar si filme artistice, seriale, documentare, muzica de toate genurile. In fiecare seara la ora 20 si 23 telespectatorii nostrii sunt conectati la cel mai complet program de stiri, unde sunt prezentate cele mai importante evenimente ale zilei. Astfel Eveniment TV a reusit sa se impuna in peisajul mediatic, si sa ocupe primul loc in clasamentele de audienta.

Dupa 20 ani de emisie, Televiziunea Eveniment Tv confirma pozitia sa de lider media local, prin studiul de audienta realizat de Daedalus Millward Brown, una din companiile cu cea mai mare experienta si prestigiu in cercetarile de piata la nivel international.
Astfel Televiziunea Eveniment TV este cel mai urmarit post cu o cota de 4,8% , o audienta comparabila cu posturile nationale Tvr 2, Diva, Antena Stars, celelalte posturi locale clasandu-se mult sub audienata Eveniment TV.Studiul a aratat ca 38,4 % din cei care urmaresc postul Eveniment TV, sunt persone cu studii medii si superioare si cu venituri ridicate, iar cei mai multi telespectatori au varste cuprinse intre 25 si 45 ani.
In anul 2015 Televiziunea Eveniment TV devine post REGIONAL, si acopera judetele Sibiu, Cluj, Mures, Alba, Constanta-Litoral. Astfel grila de programe s-a adaptat pentru publicul care ne receprioneaza in jumatate din teritoriul Transilvaniei.

In anul 2016 Trustul de Presa Eveniment a lansat si televiziunea locala Eveniment TV SIBIU, exclusiv pentru Sibiu. Astfel compania noastra media, nu a lasat liber segmentul de piata care ne-a consacrat, si a redat sibienilor programele tv locale cu care s-au obisnuit in ultimii ani.

Eveniment TV-Din inima Transilvaniei!

9 thoughts on “EVENIMENT TV

  1. Buna ziua!cum as putea semnala o înșelăciune a unei mari companii din. jud.Dolj,care se succede azi la Sibiu??

  2. Cum pot sa stabilesc o legatura cu dv-stra am depus un dosar de plecare in srainatate am platit 700 de leiAm reziliat contractul si nu vor sa imi restituie bsni .Este o firma din Sibiu

  3. Bună ziua. Sânteți un post ce s-a remarcat cu difuzarea muzicii populare romanesti. Ascult acum o melodie populara remixata. Părerea mea: o porcărie. Prin acest mod, va acuz ca sânteți părtași la distrugerea folclorului romanesc, prin denaturare și îndepărtarea lor de la izvoare. Nu ar trebui sa difuzați asemenea melodii, mai ales ca ele deja sant consacrate și sa le transformați în kitch-uri. Nici un trend modern nu ar trebui sa înlocuiască tradiționalul. Ne pierdem identitatea și valorile.

    1. lasa-ne domne cu traditionalismul dumneavoastra, eu nu vreau sa ma mai intorc in epoca mondiala, ca de acea suntem un popor cu cap de piatra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro