Eveniment cultural si religios

Hila Ovidiu

Moment cultural si religios extrem de emotionant miercuri seara la Biblioteca Astra. Acolo a avut loc un eveniment dedicat Maicii Teodosia. In fata publicului s-au prezentat cu evlavie preoti, cantareti si actori.

Asociatiunea Astra in colaborare cu Biblioteca Astra au organizat miercuri seara Momentul poetic muzical dedicat Zoricai Latcu, cunoscuta sub numele de Maica Teodosia. Slujitoarea lui Hristos a fost iubita de crestinii de pretutindeni pentru poeziile sale religioase.  Muzica interpretata de grupul vocal instrumental Vespera sub bagheta dirijorului nonagenar Constantin Pasoiu si versurile Maicii Teodosia s-au impletit cum nu se poate mai bine, reusind sa smulga nu doar ropote de aplauze ci si lacrimi de emotie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Saptamana verde la Sibiu

Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu a marcat Saptamana Verde. Tema aleasa pentru acest an este “Apa – fiecare picatura conteaza”. “Saptamana verde” a oferit oportunitatea dezbaterilor, schimburilor de experienta si de bune practici pe aceasta tema. Aceasta saptamana este denumita Saptamana Verde, deoarece sunt conmcentrate 2 aniversari din calendarul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro