Evaluare Nationala pentru elevii de clasa a II-a

Hila Ovidiu

Mai bine de 4 mii de elevi trec in aceste zile prin primele  examene din viata lor. vorbim despre scolarii aflati in clasa a II care sustin Evaluarea Nationala. Miercuri a avut loc proba scrisa pentru matematica.

Participa la Evaluari 4330 de elevi de clasa a II-a din toate unitatile de invatamant din judet. prima proba, cea de limba romana, a avut loc la inceputul acestei saptamani. Joi elevii vor sustine probele de limba romana pentru scolile cu predare in limbile materne.

Potrivit metodologiei, scolarii vor sustine testele in clasele in care isi desfasoara obiectele in mod obisnuit insa dascalii vor avea grija sa elimine toate materialele didactice care i-ar putea inspira pe elevi. Fiecare test in parte va fi evaluat de catre doua cadre didactice pe baza criteriilor stabilite la nivel national. rezultatele nu vor fi trecute in catalog insa vor fi folosite pentru elaborarea planurilor individualizate de invatare.

Dupa micutii de clasa a II-a va veni, in luna mai, randul celor din clasa a IV-a sa treaca prin febra Examenelor Nationale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 3 mii de locuri de munca vacante

Record de locuri de munca vacante la Sibiu. Sunt disponibile aproximativ 3 mii de oferte de angajare. Cateva sute dintre acestea sunt destinate exclusiv celor cu studii superioare. Cu o asemenea oferta de angajare Sibiul poate ajunge cu succes pe prima pozitie in topul judetelor cu posibilitati de munca. Oferta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro