Eurovision 2017: Iata care sunt primele zece tari calificate in finala

admin

Republica Moldova, Australia si Cipru se numara printre cele zece tari care s-au calificat, marti seara, in finala Eurovision Song Contest 2017, ce va avea loc sambata la Kiev.

Cele 10 tari care s-au calificat in finala au fost anuntate in ordine aleatorie: Republica Moldova, Azerbaidjan, Grecia, Suedia, Portugalia, Polonia, Armenia, Australia, Cipru si Belgia.

Celor 10 finalisti de marti li se vor alatura alti 10 artisti care vor fi selectati dupa cea de-a doua semifinala, programata joi. In semifinala de joi vor canta si reprezentantii Romaniei, Ilinca si Alex Florea, ce vor interpreta „Yodel It!”.

Tarile din grupul celor cinci mari platitoare – Franta, Germania, Spania, Marea Britanie si Italia, sunt calificate direct in finala, alaturi de tara gazda, Ucraina.

Romania nu a votat in prima semifinala, avand drept de vot doar cele 18 tari reprezentate in aceasta etapa a concursului Eurovision, alaturi de Italia, Marea Britanie si Spania, potrivit eurovision.tv.

Un numar de 18 tari au participat in prima semifinala a Eurovision 2017, care a avut loc marti seara in capitala Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Curs valutar: Euro scade usor, dolarul continua cresterea

Euro scade usor dupa ce marti a depasit pragul psihologic de 4,55 lei. Dolarul insa continua cresterea si a sarit de 4,18 lei. Banca Nationala a Romaniei a anuntat o scadere de 0,06% pentru euro, pana la un curs de 4,5481 lei/unitate. Dolarul american continua insa cresterea cu 0,33% si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro