Eurobikerii ajung la Sibiu

Hila Ovidiu

Zeci de motociclisti din intraga Europa vor lua cu asalt Sibiul. Ei participa la cursa anuala intitulata Euro-Tour si vor ajunge in Piata Mare miercuri seara. Insusi primarul orasului, alaturi de alti bikeri din Sibiu ii vor intampina pe impatimitii de motoare care strabat Europa in sa.

Sunt singurul club motociclist din Europa care militeaza pentru prietenie, intelegere intre oameni democratie si diferite actiuni caritabile. Euro-turul celor 70 de eurobikeri ajunge miercuri seara si la Sibiu. Dupa ce au strabatut Europa, apoi au ajuns si la Targu Mures si Sighisoara, motociclistii vor face o oprire si la Sibiu, unde vor fi intampinati de numerosi impatimiti ai motoarelor, dar si de insusi primarul Klaus Johannis, unul dintre patronii turului din acest an. a Sibiu motociclistii vor ramane cel putin doua zile, dupa care vor pleca spre Lipova. Printre activitatile la care vor participa cei 70 de bikeri din intreaga Europa care vor veni la Sibiu, se numara si o slujba religioasa sustinuta la Biserica Evanghelica. ulte dintre actiunile pentru care eurobikerii vin in Romania au scopuri caritabile. Motociclistii au mai fost la Sibiu in 2004 si in 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale la firmele de paza

In cadrul Campaniei Nationale privind identificarea si combaterea cazurilor de munca nedeclarata precum si verificarea modului in care se respecta prevederile legale de securitate si sanatate in munca pentru lucratorii din cadrul unitatilor care au ca obiect de activitate protectie si garda si respectiv comert, inspectorii ITM au depistat numeroase […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro