Elevii Scolii de Televiziune si Modeling by Diana Cerciu, Filiala Agnita au vizitat Trustul de Presa Eveniment

Hila Ovidiu

Cel mai simpatic proiect sibian, marca Eveniment tv,”Scoala de televiziune si modeling by Diana Cerciu” se bucura de success si in afara orasului! De curand,copii iorasuluiAgnita au o noua optiune in paleta de activtati extrascolare: sa invete tainele scenei atat in televiziune cat si in modeling. Micutii curiosi din Agnita  au avut ocazia sa viziteze redactia Trustului de presa Eveniment!

Vizita inedita marti la Trustul de presaEveniment! Elevii Scolii de televiziune si modeling ,filiala Agnita, au venit cu mic cu mare la Sibiu pentru a vedea cu ochii lor ce se intampla in spatele micilor ecrane, si cata munca presupune fiecare proiect in parte, oricat de simplu ar parea el. Cei mici au fost impresionati atat de televiziune cat si de radio, si spun ca sunt nerabdatori sa se afle chiar ei in fata camerelor, fie pentru a prezenta stiri ,fie diverse emisiuni pentru copii. Talentatii juniori vor pregati, de altfel, sub indrumarea trainerului Diana Cerciu numeroase momente artistice, prezentari de moda, interventii radio ,toate sub lentila camerelor de filmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pieton accidentat pe trecere

Neacordarea de prioritate a facut din nou victime. O femeie a ajuns la spital dupa ce a fost lovita de o masina pe trecere. Totul s-a intamplat la intersectia dintre Bulevardul Mihai Viteazu si strada Nicolae Iorga. Tot mai multe accidente au loc in Sibiu din neatentia conducatorilor auto sau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro