Elevi, parinti si dascali s-au distrat in parcul Sub Arini

Hila Ovidiu

Zeci de elevi si dascali de la Scoala I.L.Caragiale din Sibiu, insotiti de parinti, ore de vis in Parcul Sub Arini, zona sanius, in cadrul unui proiect cu iz de…Centenar. Evenimentul a fost compus din vernisajul unei expozitii, pauze de joaca si un picnic in aer liber. Pentru expozitie elevii s-au pregatit inca de luna trecuta.

Avand ca titlu “Pastrarea si renasterea amintirilor-100”, activitatea extrascolara a avut ca scop reunirea familiilor intr-un cadru unic pe de-o pare iar pe de alta parte redescoperirea oamenilor de altadata, cu povestile lor de viata si de eroism.

Multi dintre elevii scolii au adus cu ei fotografii vechi, ale bunicilor si strabunicilor, oameni care au luptat in conflagratiile mondiale.

Cu prilejul aceleiasi actiuni copiii au invatat sa joace jocurile copilariei lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare penale pentru soferii certati cu legea

Ultimele 24 de ore au fost cu ghinion pentru 2 conducatori auto. Acestia s-au ales cu dosare penale pentru alcool la volan si conducerea fara permis corespunzator. Soferita din Alba are 30 de ani si a fost depistata de politisti pe Drumul National 1 in localitatea Miercurea Sibiului. Pentru conducere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro