Elena Udrea poate fi URMĂRITĂ PENAL şi reţinută, nu şi arestată. Fostul ministru, după votul din Parlament: Aştept cătuşele ca să fie circul complet. E strigător la cer!

Hila Ovidiu

Elena Udrea va putea fi urmărită penal şi reţinută, în condiţiile în care rezultatul final al votului Camerei Deputaţilor privind cererea de reţinere a fost de 123 de voturi pentru şi 119 împotrivă, în timp ce solicitarea de arestare a fost respinsă.

Elena Udrea a declarat, după vot, că este strigător la cer, că ceea ce s-a întâmplat ”este circ, şi nu justiţie”, adăugând: ”Au dat-o ca la rabin: una pentru procurori, una pentru Udrea”.

Întrebată cum comentează votul colegilor săi deputaţi, Udrea a spus că aceştia ”se poartă exact aşa cum este imaginea despre Parlament”.

”Ei au nevoie de curaj pentru a recunoaşte lucrurile despre care ştim toţi că se întâmplă, abuzurile care se întâmplă, se poartă exact aşa cum este imaginea despre Parlament, deci până la urmă ne merităm. Eu v-am spus că ceea ce mi se întâmplă mie e o poveste de destin, luaţi-o ca atare”, a declarat Udrea.

Ea a mai spus că este strigător la cer ceea ce i se întâmplă.

”Nu am crezut că se va vota a treia arestare pentru că e strigător la cer. Ce justiţie e asta care face arestări preventive fără niciun motiv, ce pericol sunt eu acum dacă din mai o instanţă m-a lăsat în libertate şi a constatat că nu sunt un pericol social, ce pericol sunt eu pentru fapte care sunt presupus săvârşite acum cinci – şase ani. Ăsta-i circ, nu e justiţie. Imaginea Parlamentului nu din cauza unor dosare penale are de suferit, ci din modul în care se aplică justiţie şi din modul în care se trimit aceste cereri la Palament, cu circul de rigoare care se face în jurul lor. Eu vreau să fiu reţinută şi vreau să port din nou cătuşe. Dacă e circ, să fie până la capăt. Eu cred că au dat-o ca la rabini – hai să fie una şi pentru procurori, una şi pentru Udrea, cred că aşa au dat-o pentru că e imposibil să nu fi fost voturi anulate, ştim toţi că au fost”, a mai spus Udrea.

Întrebată dacă va contesta decizia deputaţilor, ea a spus că nu va contesta nimic.

”Nu merg să vorbesc cu nimeni, dacă procurorii au ceva să mă întrebe, mă pot cita. Eu vă rog să mă urmăriţi de mâine încolo”, a adăugat Elena Udrea.

 

mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Panică în Turnişor. O şură cu tone de fân şi cherestea în flăcări !

Locuitorii străzii Semănătoarelor din Sibiu au întrat în panică miercuri seara din cauza unui incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie învecinată. Un grajd, o şură în care se aflau  aproximativ patru tone de fân şi o cantitate mare de cherestea au ars aproape în totalitate. Incendiul a izbucnit în jurul orelor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro