E oficial. Spitalul va avea Centru de Cercetare Medicala

Hila Ovidiu

18 milioane de lei. atat va primi spitalul judetean pentru realizarea Centrului de Cercetare Medicala. Banii vor ajunge si pentru achizitionarea unui RMN.

imagesssManagerul Spitalului Clinic Judetean spune ca de ani de zile nu au mai fost facute achizitii semnificative. Cu proiectul de realizare a Centrului de Cercetare insa vor fi cumparate sisteme medicale ultramoderne. Proiectul are o valoare de 18 milioane de lei.
Se va achizitiona un RMN si un angiograf. Ambele vor fi achizitionate prin licitatie anul viitor. Centul va fi gazduit de parterul fostei Policlinici dar numai dupa ce aceasta zona va fi reabilitata. In proces de renovare vor intra si sectiile de cardiologie, obstetrica-ginecologie si chirurgie vasculara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi titulari

S-au afisat rezultatele finale la titularizare. Procentul de prmomvabilitate a crescut dupa ce mai multi dascali au contestat notele obtinute initial. La editia din acest an a examenului de titularizare 536 de candidati au incercat sa sustina examenul pentru a deveni profesori in invatamantul preuniversitar. Au participat la acest examen […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro