Dupa o polemica online luminile Turnului Eiffel vor fi stinse in memoria victimelor atentatului din Rusia

admin

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a anuntat marti ca luminile de la Turnul Eiffel vor fi stinse la miezul noptii (01:00 ora Romaniei), in memoria victimelor atentatului de la Sankt Petersburg, dupa ce pe retelele de socializare a izbucnit o adevarata polemica.

Utilizatorii retelelor de socializare au criticat faptul ca luminile Turnului Eiffel au ramas aprinse pe tot parcursul noptii de luni spre marti, in pofida atentatului din Rusia. Oamenii au atras atentia ca, dupa atacurile de Bruxelles si de la Londra, primarul Parisului a decis sa le aduca un omagiu victimelor chiar in seara faptelor, relateaza Le Parisien.

In aceste conditii, primarul capitalei franceze a anuntat marti dupa-amiaza, pe Twitter, ca Turnul Eiffel va fi lasat in intuneric la miezul noptii de marti spre miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 5 aprilie

1588 – S-a născut filosoful britanic Thomas Hobbes (m.04.12.1679). 1732 – S-a născut Jean Honoré Fragonard, pictor, desenator şi gravor francez (”Sărutul pe furate”, ”Jurămîntul dragostei”, ”Sărbătoare la Saint-Cloud”) (m.22.08.1806). 1794 – A fost ghilotinat Georges-Jacques Danton, revoluţionar francez, unul dintre conducătorii Revoluţiei burgheze din Franţa din 1789 (n.28.10.1759). 1794 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro