Dupa 21 de ani de PSD Sibiu, SUDITU a fost demis

admin

Comitetul Executiv al PSD Sibiu a decis ieri demiterea întregii conduceri a organizației municipale Sibiu, în frunte cu președintele acesteia, Gheorghe Suditu. Votul a fost covârșitor: 75-4 . Președinte interimar al organizației municipale a fost numit Horațiu Marin – mentioneaza site-ul turnulsfatului.ro.

Propunerea de demitere a conducerii organizației municipale Sibiu a partidului a venit în urma unui raport al unei comisii propuse de Biroul Permanent al organizației, care a analizat activitatea tuturor organizațiilor din județ. S-a cerut o analiză a activității organizației, o bază de date la zi cu numărul activi ai organizației municipale, dar și motivele pentru care rezultatele electorale ale organizației municipale au fost permanent foarte slabe . După ce Suditu a refuzat colaborarea cu această comisie, președintele interimar al organizației județene Bogdan Trif a propus demiterea întregului Birou Permanent al PSD Municipiu Sibiu.

Intreg materialul il puteti citi AICI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a descoperit o planeta asemanatoare lui Neptun: Are cerul albastru si o atmosfera apoasa

Oamenii de stiinta au anuntat descoperirea unei noi planete, asemanatoare cu Neptun, la o distanta de 430 de ani lumina de Pamant. Planeta, numita HAT-P-26P, are un cer albastru si o atmosfera creata in mare parte din hidrogen si helium, arata The Independent. E vorba despre o planeta cu o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro