Dupa 11 ani in „campul muncii”, 2 caini sunt scosi la licitatie. Deocamdata nu-i doreste nimeni.

admin

Politia Prahova a scos la licitatie doi caini din rasa ciobanesc, frati, care timp de 11 ani au luat parte la misiuni de patrulare, perchezitii, cautari ale evadatilor si persoanelor disparute. Acestia au fost scosi la pensie si se cauta stapani pentru ei. La licitatiile de pana acum nu s-a prezentat insa nimeni.

Prima oara cand Tazz si Hercule au fost scosi la licitatie a fost in 6 martie, cand pretul de pornire a fost de 400 de lei pentru un caine, arata observatorulph.ro. Cum insa nimeni nu s-a prezentat, licitatia a fost reluata in 21 martie, cand si pretul a fost coborat: 325 lei/caine. Nici de aceasta data nimeni nu s-a aratat interesat, asa ca joi, 6 aprilie, va fi organizata o noua licitatie. De aceasta data pretul de pornire va fi de 240/caine.

Daca nici acum nu se va prezenta nimeni, cainii vor fi dati gratuit, mai specifica sursa.

Tazz si Hercule s-au nascut in canisa proprie a IJP Prahova in iunie 2006. Au fost dresati si au participat, de-a lungul carierei de 11 ani, la tot felul de misiuni. Tazz, de exemplu, a avut un rol cheie in prinderea unui detinut evadat. E doar una dintre misiunile reusite. Agentul sef adjunct Arsene Valentin, in grija caruia a fost Tazz pana anul trecut, recunoaste ca a avansat tocmai datorita lui Tazz.

Cei doi caini nu se inteleg bine pentru ca ambii vor sa se impuna ca masculi Alfa, explica politistul.

Altfel, sunt insa animale prietenoase, fara probleme de adaptare.

Cei interesati sa ii ia acasa trebuie sa stie ca Tazz si Hercule au avut pana acum un regim alimentar strict: 750 de grame de hrana uscata zilnic, pentru a se mentine in forma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Statul Roman a scapat de daunele financiare pentru COLECTIV

Statul roman nu va fi introdus ca parte in dosarul Colectiv si astfel nu va trebui sa plateasca daune victimelor sau familiilor victimelor tragediei. Astfel, Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, cererea victimelor incendiului de la Colectiv de introducere ca parti responsabile civilmente a Ministerului Sanatatii si a statului roman, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro