Drumuri inchise vineri si sambata pentru Raliul Sibiului

Hila Ovidiu

Raliul Sibiului inchide in weekend mai multe parcari si drumuri din oras si din judet. Restrictiile in judet se vor impune in anumite zone de vineri de la 06.00 dimineata.

Timp de doua zile, in 6 si 7 octombrie, la Sibiu va avea loc Raliul Sibiului. Spectacolul automobilistic nu vine insa numai cu adrenalina pentru pasionatii de cai putere ci si cu restrictii de trafic atat in municipiul Sibiu cat si pe drumurile din judet. Astfel, in cursul zilei de vineri vor fi restrictii de trafic intre orele 06.30 si 14.00 pe drumul dintre Gura Raului si Paltinis. Intre 15.30 si 20.45 traficul va fi inchis intre Curmatura si Paltinis. De asemenea, tot vineri, va fi inchis intre orele 14.00 si 17.00 drumul dintre Nucet si Sacadate.

Sambata in judet vor fi inchise portiunile de drumuri dintre Boarta si Buia, Ravasel si Vecerd, Nucet si Sacadate, Nou Roman si Chirpar dar si Chirpar – Ilimbav. Drumuri inchise vor fi si in Municipiul Sibiu.

Ca rute ocolitoare soferilor li se recomanda sore Alba Iulia sectorul de drum Milea-Noica-Berariei-Coposu-Constitutiei sau Milea-Calea Dumbravii-Lomonosov-Justitiei-Bulevardul Victoriei-Andrei Saguna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jandarmii montani, mai bine pregatiti dupa exercitiul "Carpati 17"

Jandarmii montani sunt instruiti chiar si in varf de munte. Acestia au participat la exercitiul “Carpati 17” in cadrul caruia au trebuit sa salveze o persoana ratacita undeva intre Saua Doamnei si Varful Paltinu. Jandarmii care isi desfasoara activitatea in zona turistica Balea au participat la un exercitiu montan cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro