Drumul Crucii

Hila Ovidiu

Cateva zeci de tineri din Sibiu au plecat in pelerinaj prin oras vineri seara. Acestia au parcurs “Drumul Crucii”, marsul amintind de drumul parcurs de catre Iisus catre Golgota. La actiune au participat reprezentanti ai confesiunilor ortodoxa, evanghelica, reformata, greco catolica, romano catolica dar si reprezentanti ai grupului medical evanghelic neoprotestant. Pelerinajul a inceput de la Biserica Ursulinelor si s-a incheiat la Bisrica Evanghelica. Un telespectator Eveniment TV a surprins marsul si ne-a trimis cateva imagini.

Tinerii apartinand confesiunilor ortodoxa, evanghelică, reformată, greco și romano-catolică, alături de grupul medical evanghelic neoprotestant s-au reunit in acest an intr-un mars interconfesional menit sa le reaminteasca tuturor crestinilor de jertfa dumnezeiasca pentru umanitate in general dar mai cu seama de drumul parcurs de insusi Fiul Lui Dumnezeu catre Golgota pentru rascumpararea pacatosilor. Actiunea a purtat denumirea de Drumul Crucii. Astfel de marsuri au loc in aceasta perioada si in tari precum Franta, Italia si Spania. La Sibiu Drumul Crucii a devenit deja un eveniment cu traditie. Astfel, vineri dupa amiaza cateva zeci de tineri credinciosi au plecat din fata Bisercii Ursulinelor au dat turul centrului istoric si s-au oprit la Biserica Evanghelica. Pe tot parcursul marsului unul dintre tineri a purtat pe umeri o cruce din lemn. Un telespectator al Eveniment TV a surprins marsul credinciosilor si ne-a trimis cateva imagini. Daca si dumneavoastra aveti filmulete sau fotografii pe care doriti sa le aratati intregii lumi va invitam sa ni le trimiteti pe adresa de e-mail stiri@evenimentsibiu.ro iar noi le vom transforma in stiri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara etnobotanice la Sibiu!?

Dupa doi ani de lupta acerba institutiile din Sibiu au invins. La ora actuala nu mai este niciun magazin de etnobotanice pe raza judetului. Cu toate acestea tinerii continua sa consume plantele halucinogene dupa ce si le comanda pe internet din alte judete.   Parteneriatul intre Politie, Prefectura si multe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro