Drum inchis

Hila Ovidiu

Atentie soferi! Drumul ce leaga Sibiul de Medias va fi inchis in weekend. Restrictia va fi valabila in noaptea dintre sambata spre duminica pentru interventii la calea ferata.

indxPolitistii rutieri anunta faptul ca in weekend intre orele 23.30 si 06.00, sambata spre duminica mai exact nu se va putea circula pe o anumita portiune dintre Sibiu si Medias. Mai exact este vorba despre zona Agarbiciu. Si asta pentru ca la calea ferata vor avea loc mai multe lurcrari iar traficul va fi inchis pentru efectuarea acestora. Se va putea circula insa pe rutele ocolitoare. Vorbim aici de DN14 intersectie cu drumul judetean 107 B Slimnic-intersectie cu drumul judetean 106 B Mandra Loamnes Hasag Tapu – intersectie cu DN14 B Copsa Mica, intersectie cu DN 14 Sibiu intersectie cu drumul judetean 141 Barghis Pelisor Mosna Medias si revenire la DN14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scoala model

Scoala numarul 2 din Cisnadie este una dintre cele mai moderne din oras. Lucrarile de modernizare vor continua si in perioada urmatoare. Se va interveni pentru asfaltarea curtii din spatele scolii. Scoala numarul 2 a crescut intr-un an cat altele in 10. a beneficiat de lucrari de modernizare. Au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro