Drum blocat de apa si aluviuni

Hila Ovidiu

Sibiul si alte 16 judete din tara au fost in cursul acestei zile sub avertizare cod portocaliu de inundatii. In apropiere de limita cu Alba un drum judetean a fost blocat cu aluviuni.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a apelor a emis pentru ziua de marti o avertizare cod portocaliu de inundatii cew a vizat bazine hidrografice din 17 judete ale tarii printre care si Sibiul. Vizate au fost Bihorul, Hunedoara, Aradul, Caras-Severinul, Timisul, Gorjul, Brasovul, Sibiul, Valcea, Argesul, Doljul, Oltul, Teleormanul, Prahova, Buzaul dar si Constanta si Tulcea. Semnalate au fost scurgeri de pe versanti, viituri rapide pe raurile mici si paraiele din judetele aflate sub atentionare si bineinteles crestere de debite si niveluri. La Sibiu cel putin pana in momentul de fata nu au fost semnalate inundatii insa drumul judetean 142 B intre localitatile Boian din judetul Sibiu  si Cetatea de Balta din judetul Alba a fost blocat dupa ce partea carosabila a fost acoperita cu apa si aluviuni. In zona a fost trimis de urgenta un echipaj de politie care sa directioneze traficul pana la degajarea zonei. Nu la fel de norocosi au fost vecinii valceni. Mai multe localitati au fost inundate dupa ce paraiele s-au umflat sau sistemele de canalizare nu au mai facut fata debitului mare de apa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retinut pentru ca si-a batut concubina si a vandalizat o masina de politie

Si-a batut concubina, s-a ascuns de politisti si mai apoi le-a vandalizat acestora masina de serviciu. Vorbim despre un babrat de 36 de ani care s-a dat in spectacol la Medias. „Van-Dame-ul” mioritic a fost retinut si propus pentru arestare preventiva. Originar din  Brasov, batausul s-a gandit sa isi faca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro