Doua femei si-au pierdut viata dupa ce remorca unui tractor, cu tot cu incarcatura, s-a rasturnat peste ele

Tragediile par sa se tina lant la Sibiu. Dupa accidentul mortal de pe Alba Iulia, o alta tragedie s-a produs, de aceasta data la Mandra, pe un teren agricol. O remorca incarcata de cartofi s-a rasturnat si a prins sub ea 3 persoane. Una dintre ele a murit pe loc iar o alta a decedat la spital.

Politistii spun ca evenimentul rutier s-a petrecut marti seara, in jurul orei 19.00 in localitatea Mandra, pe drumul judetean 106 B. Pe fondul unei defectiuni, una dintre cele 3 remorci atasate unui tractor s-a rasturnat. Remorca era incarcata de cartofi, iar deasupra acestora stateau doua femei si o adolescenta. Cele 3 muncisera la recoltarea cartofilor.

In urma rasturnatii o femeie in varsta de 42 de ani a decedat pe loc. O alta de 21 si o copila de nici 14 au fost grav ranite. Mezina a fost internata la Spitalul Luther iar cealalta tanara a fost dusa de urgenta la Spitalul Judetean. Din pacate in cazul tinerei in varsta de 21 de ani eforturile medicilor au fost zadarnice. In urma ranilor provocate fata a intrat in stop cardio, pierzand lupta cu viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cursuri speciale pentru profesorii corectori

Profesorii care corecteaza la Evaluarea Nationala si Bacalaureat nu respecta baremele de corectare. Sau cel putin asa reiese din statisticile care evidentiaza atat un numar mare de contestatii cat si diferente foarte mari intre notele acordate intitial si cele de dupa recorectare. In unele cazuri, intalnite la nivel national, a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro