Dosarele ANL se primesc si cu declaratii notariale din decembrie 2015

Hila Ovidiu

Dosarele pentru locuinte ANL sunt valabile si cu declaratii notariale realizate in ultima luna a anului trecut. Sau cel putin asa sustine viceprimarul cu atributii de primar Astrid Fodor. Aceasta spune ca membrii comisiei de evaluare a dosarelor au facut o greseala in primele zile ale anului cand le-au cerut sibienilor dornici de a obtine o locuinta ANL sa isi reactualizeze inclusiv declaratiile.

Astrid Fodor asigura sibienii interesati de obtinerea unei locuinte ANL din blocurile recent construite in cartierul Resita II ca nu mai este nevoie de reinnoirea declaratilor notariale eliberate in cursul ultimei luni a anului trecut.
Sibienii care doresc o locuinta ANL si care se incadreaza in criteriile impuse de lege isi pot depune dosarele pana in data de 5 februarie. Pentru a putea intra in cursa pentru una dintre cele 88 de locuinte care urmeaza sa fie repartizate solicitantii trebuie sa aiba pana in 35 de ani, sa nu detina alte locuinte si sa isi desfasoare activitatea in Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident rutier grav

Iarna a facut si primele victim rutiere. Un gravaccident rutier s-a petrecut vineri dimineata in zona Gradinii Zoologice. Din cauza vitezei, un rasinarean in varsta de 19 ani a intrat cu masina intr-un pom. In urma impactului atat soferul cat si ceilalti pasageri ai masinii au fost raniti si transportati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro