Dosare penale pentru soferii certati cu legea

Hila Ovidiu

Nici politistii rutieri nu au avut liniste in minivacanta de 1 mai. Numai rutierii au intocmit in cele 3 zile libere 15 dosare penale. Pe primul loc in top sunt cei care au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

indxSibienii n-ar fi putut simti din plin distractia de 1 mai daca nu ar fi gustat si cateva paharele de alcool. Pana aici nimic neobisnuit numai ca unii dintre ei au plecat apoi la plimbare cu masina. Ghinionul lor a fost ca politistii rutieri nu au avut liber. Oameii legii au organizat filtre pe cele mai importante artere ale judetului. Au intocmit dosare penale pentru 7 conducatori auto prinsi la volan sub influenta bauturilor alcoolice.Cel mai greu o vor scoate la capat doi sibieni implicati intr-un eveniment rutier ce a avut loc in cursul serii trecute la Selimbar. Cercetarile politistilor au scos la iveala faptul ca unul dintre soferi avea o alcoolemie de 0,68. La sediul politiei soferul aflat in stare de ebrietate le-a explicat oamenilor legii ca nu el a fost cel care se a fla la volan in momentul producerii accidentului ci un prieten de-al sau. Problema este ca cel din urma nu detinea permis de conducere. Ba mai mult, consumase si bauturi alcoolice. Acum ambii barbati sunt cercetati penal. Primul dintre ei pentru ca a incredintat cu buna stiinta autoturismul unei persoane care nu detine permis de conducere, iar cel de-al doilea pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice. Alti 2 conducatori auto s-au ales cu dosare penale dupa ce au refuzat sa sufle in etilotest. Nici mopedistii nu au scapat prea ieftin. Politistii rutieri au intocmit 2 dosare penale unor persoane care au condus mopede desi nu detin permis de conducere. In unul dintre cazuri mopedul nu era nici macar inmatriculat. Inca doi sibieni au avut aceeasi soarta dupa ce au fost prinsi la volan desi nu detin niciun tip de permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

130 de interventii in 3 zile

A fost weekend de foc pentru salvatorii de la ISU. Au fost solicitati sa intervina in mai bine de o suta de situatii de urgenta. Cei mai solicitati au fost cei care actioneaza pe masinile SMURD. Angajatii ISU nu au avut niciun minut de odihna in cele 3 zile de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro