Dosare penale pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Au vrut sa scape de frig si au urcat la volan. Au uitat insa ca inainte consumasera bauturi alcoolice sau…nici macar nu aveau permis de conducere. Vorbim despre soferi sibieni cercetati penal pentru infractiuni la regimul rutier. Frigul din ultimele zile i-a facut pe cei mai multi sibieni sa apeleze la diferite metode de a se incalzi. Unii au servit mai multe paharele de tuica fiarta la pomana porcului, iar altii au optat pentru masina in speranta ca vor parcurge diferite distante mai usor, mai rapid si mai confortabil. Cu totii au uitat insa ca pentru a urca la volan trebuie indeplinite cateva conditii. Doua dintre acestea sunt permisul de conducere si o minte neimbibata in alcool.
Politistii au tras pe dreapta pe drumurile judetului 2 soferi care bausera si un tanar in varsta de 28 de ani, din Avrig, care a fost prins in Talmaciu la volanul unei masini desi nu detinea permis de conducere si nici masina inmatriculata. Cu totii s-au ales cu dosare penale si risca sa ajunga dupa gratii pentru infractiuni la regimul circulatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AIS blocat de ceata de doua zile

Ceata a blocat de doua zile transportul aerian. In cursul zilei de duminica la Sibiu nu a aterizat si nu a decolat nici un avion. In cursul zilei de luni cursa de Dortmund care ar fi trebuit sa se opreasca la Sibiu a fost nevoita sa aterizeze pe aeroportul din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro