Donatii pentru biblioteca

Hila Ovidiu

Biblioteca Judeteana Astra a inceput anul cu dreptul. A primit o donatie de 10 mii de volume. Cartile vor ajunge in bibliotecile din sate si comune.

indeRafturile bibliotecilor din comunele si orasele mici ale judetului se vor umple in primele 3 luni ale anului de carti pe care elevii le vor putea imprumuta. Biblioteca Judeteana Astra a primit o donatie in volume a carei valoare este de peste 76 de mii de lei. Volumele vor merge catre bibliotecile din Alamor, Biertan, Chirpar, Copsa Mica, Gura Raului, Cristian, Jina, Loamnes, Marpod, Mosna, Merghindeal, Micasasa, Pauca, Rau Sadului, Sadu, Saliste, Slimbic, Talmaciu si Turnu Rosu. In ultimii 4 ani biblioteca sibiana si-a dublat numarul de sucursale din judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trasee modificate

Lucrarile de pe strada Otelarilor modifica traseele mijloacelor de transport public. Vor fi afectate traseele 10, 12 si 14 pe o anumita portiune. Pe strada Otelarilor au loc in acest an ample lucrari de modernizare. Circulatia pe aceasta strada a devenit imposibila asa ca traficul a fost deviat pe stradutele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro