Donatii de aparatura medicala pentru „Prichindelul”

Hila Ovidiu

Aparatura medicala de peste 1000 de euro pentru copiii de la Centrul Prichindelul. Institutia a primit prin donatie un cantar special si un taliometru. Aparatura medicala a fost facuta cadou de catre o companie romaneasca cu capital austriac.

Ajutor nesperat pentru Complexul de Servicii Prichindelul. Acesta a primit prin donatie de la o firma aparatura medicala in valoare de mai bine de o mie de euro. Este vorba despre un cantar si un taliometru, obiecte specifice pe care institutia nu si-le putea perminte.  Aparatura medicala ii va ajuta pe specialistii centrului sa lucreze mult mai usor cu copiii, indiferent ca este vorba de un consult de rutina sau un tratament complex.Firma care a facut donatia nu se afla la aprima actiune de acest gen. Desi donatia este una foarte importanta ea nu acopera int totalitate necesitatile medicale ale centrului. Cei de acolo mai au nevoie de un tensiometru si multe alte aparate specifice activitatii medicale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Batut in camp

Un barbat de 48 de ani din Darlos  a fost snopit in bataie in plin camp. Omul era cu animalele la pascut cand doi consateni au tabarat asupra lui, pe fondul unor neintelegeri mai vechi. Barbatul  se afla cu animalele la pascut si isi vedea linistit de treaba cand cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro