DOI TINERI, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI

La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani,  cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras, din autoturism, un telefon mobil.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în fapt, persoane necunoscute ar fi profitat de faptul că, portierele unei autoutilitare erau neasigurate și ar fi sustras de pe bordul autoutilitarei, un telefon mobil, prejudiciul fiind de 600 lei.

La data de 19 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate polițiștii au reușit să identifice doi tineri, din municipiu, unul de 17 ani bănuit de comiterea faptei de furt și unul de 20 de ani bănuit de tăinuire.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a celor doi tineri, aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Vâlcea.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul va avea o nouă zonă verde de mari dimensiuni: parcul Tilișca

Joi, 20 februarie, primarul Astrid Fodor și directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, domnul Simion Crețu au semnat la sediul Primăriei Sibiu contractul de finanțare din fonduri europene nerambursabile pentru crearea unui parc în zona cartierului Tilișca. Valoarea proiectului este de 14,78 milioane de lei, din care 13,45 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro