Documentare celebre

Hila Ovidiu

Filme de zile mari vin luna viitoare la Sibiu prin Astra Film Festival. Unul dintre cele mai bine cotate este Maidan, pelicula ce prezinta realitatea cruda a protestelor de la Kiev. Filmul a fost prezentat si la Cannes.

astra-film-festCel mai cel documentar este cu siguranta Maidan. Filmul a fost prezentat anul acesta la Cannes si prezinta realitatea cruda a protestelor din Kiev din iarna trecuta. Mai mult, filmul va fi proiectat la Sibiu in prezenta regizorului. Un alt documentar de 10 cu plus este Kismet. Un film care reliefeaza impactul surprinzator al telenovelelor turcesti asupra lumii arabe si Balcanilor. Blood face o radiografie a vietii rurale rusesti unde donarea de sange este uneori singura sursa de venit. Domino Effect este o poveste reala care imbina dragostea dintre un ministru si o artista de origine rusa cu tensiunile sociale si politice locale. Judgement in Hungaru prezinta controversatul proces a 4 membrii ai unei organizatii extrmiste care au ucis mai multi romi. Stream of Love vorbeste despre relatiile avute de un octogenar cu femeile dintr un sat maghiar din Transilvania. Alte filme care vor fi proiectate in aceasta editie a Astra Film Festival vorbesc despre franturi de realitate din Iugoslavia, Bulgaria sau Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poftiti la...angajare

In Sibiu numai cine nu vrea nu isi gaseste loc de munca. Spre exemplu i aceasta perioada numai prin Ajofm sunt anuntate ca fiind disponibile aproape 500 de posturi. Peste 400 dintre acestea nu necesita studii superioare. Sunt 303 locuri de munca la Sibiu, cam 150 la Medias, in timp […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro