Doar nouă maşini de deszăpezire scoase pe străzile Sibiului

Hila Ovidiu

Firmele care asigură deszăpezirea în Sibiu şi Păltiniş au scos joi dimineaţa doar nouă maşini de intervenţie pentru curăţarea străzilor din oraş şi a drumurilor din staţiunea montană.

Firmele SC Schuster & Co Ecologic SRL şi SC Getesib SRL fac deszăpezirea în Sibiu cu şapte maşini iar alte două utilaje sunt folosite în staţiunea Păltiniş.  Potrivit Primăriei Sibiu, maşinile au început joi să acţioneze de la ora 6.00, cand ninsoarea s-a intensificat.

“Utilajele pentru deszăpezire au ieșit în teren din această dimineață de la ora 6. Până în prezent s-a trecut cu plug și materiale antiderapante pe arterele principale, acțiune ce trebuie repetată în contextul căderilor continue de zăpadă. Seacționează în paralel pe pante și rampe și pe poduri, iar un utilaj intervine pe străzile din centrul istoric”, anunţă Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

În timp ce Primăria Sibiu dă asigurări că utilajele intervin în permanenţă, şoferii se plâng de faptul ca traficul în oraş este îngreunat din cauza carosabilului incarcat.

Maşinile circulă greu atât pe strazile laturalnice, cat si pe arterele principale.

Contractul de deszăpezire a Sibiului, care asigură servicii de salubritate și deszăpezire, a fost semnat în decembrie 2014 şi este valabil pentru o perioadă de trei ani. Valoarea totală este de 13.856.205 lei, fără TVA.

stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANAF avertizează în privinţa unui site fals, care cere contribuabililor date privind cardurile

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează privind existenţa unui site care nu aparţine instituţiei şi prin intermediul căruia contribuabililor li se cer date personale, inclusiv numărul cardului bancar, în vederea restituirii unei taxe. „Va rugăm NU COMPLETAŢI formularul pus la dispoziţie pe SITE-UL http://www.taxe-anaf.com/. Precizăm că procedurile de sesizare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro