Doamnele de varsta a treia sarbatorite de Parohia Turnisor

Hila Ovidiu

8 martie a venit mai devreme pentru doamnele din Parohia Turnisor. Dupa slujba din aceasta dimineata femeile singure sau provenite din familii sarace s-au putut bucura de o masa imbelsugata si muzica de calitate.Cateva zeci de doamne trecute de prima tinerete au fost rasfatate joi de catre reprezentantii Parohiei Turnisor, reprezentantii Parohiei Evanghelice si doamnele de la Clubul de Aur al Crucii Rosii. Inainte de distractie insa doamnele au trecut pe la biserica unde au participat la slujba si la un cor religios.
De la biserica doamnele au fost conduse catre un restaurant din apropiere unde au fost servite cu produse traditionale si prajituri. In scurt timp doamnele si-au intrat in ritm si totul s-a transformat intr-o petrecere pe cinste cu mancare delicioasa si muzica de calitate.
Organizatorii spun ca se pregatesc deja pentru petrecerea de anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotul de combustibil, suspect si de alte furturi

Barbatul prins in flagrant in timp ce fura combustibil dintr-un tractor a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta este banuit ca ajutat de alti 2 complici a mai dat o lovitura. Prejudiciul in acest caz a fost estimat la 32 de mii de lei. Hotul de combustibil prins in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro