DN 7, cu restrictii pentru TIR-uri

Hila Ovidiu

Autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone nu vor mai putea circula pe DN 7 in weekend-uri si in sarbatorile legale. Aceasta decizie a fost luata doar pentru perioada sezonului estival, pentru a proteja asfaltul si a evita ambuteliajele.

In weekend-uri DN 7 devine unul dintre cele mai aglomerate sectoare de drum care tranziteaza judetul Sibiu. Tocmai de aceea a fost luata decizia restrictionarii traficului pe acest drum. Astfel, pentru a evita aglomeratia, autovehicolele mai mari de 7,5 tone nu vor mai putea circula pe DN 7 in weekenduri si de sarbatorile legale. Exceptie vor face doar autovehicolele care transporta produse perisabile. Aceste restrictii se aplica doar pe perioada sezonului estival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la reteaua de canalizare din Tiglari

Primarul Klaus Iohannis a dat oficial startul lucrarilor de reabilitare a retelei de canalizare in municipiul Sibiu, pe strada Magheranului. Constructorul va folosi pentru  lucrarile din acest tronson tevi de ceramica vitrificata, un material foarte nou in Romania. Lucrarile de reabilitare a canalizarii au inceput marti pe strada Magheranului, situata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro